Μυρτώ Σωτηροπούλου

sotiropoulouΓεννήθηκα στη Λάρισα το 1963, τελείωσα το 28ο Λύκειο Αθηνών με Αριστα και την Ιατρική Σχολή Πατρών με βαθμό Λίαν Καλώς. Εκανα ειδικότητα Γυναικολογίας στο στό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βερολίνου και στην Αθήνα , στην Α’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δούλεψα ως αγροτικός ιατρός στην Ρεντίνα Καρδίτσης και στην Ορεστιάδα Εβρου.


Με υποτροφία της DAAD παρακολούθησα το Διεθνές Πανεπιστήμιο Γυναικών το 2000 στο Ανόβερο της Γερμανίας. Τα 2001 φοίτησα στην Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΣΕΛΕΤΕ-ΠΑΤΕΣ) και την ίδια χρονιά μέσω εξετάσεων στο ΑΣΕΠ διορίστηκα εκπαιδευτικός σε Τεχνικά Λύκεια. Από το 2004 είμαι επιστημονικός συνεργάτης της Α’ Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών , στον τομέα Ουρογυναικολογίας ( ακράτεια ούρων γυναικών, χαλάρωση πυελικού εδάφους) και στο Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Είμαι υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα διατριβής: Προσέγγιση ψυχοπαθολογικών παραμέτρων σε υστερεκτομηθείσες γυναίκες. Εχω παρουσιάσει εργασίες σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια, εχω δημοσιεύσεις σε ξένα περιοδικά και έχω προσκληθεί ως ομιλήτρια σε ελληνικές ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια.


Μαιευτήρας-Γυναικολόγος
Σπ.Μερκούρη 27, Περιοχή Χίλτον
Τηλ. 2107220198, Κινητό 6974441102